Direct uw zorgtoeslag

aanvragen voor 2024

Zonder DigiD!

Klik is hier voor de jaren 2022 en 2023

2024 ZORGTOESLAG AANVRAGEN

In 2024 zorgtoeslag aanvragen is mogelijk als u aan alle voorwaarden voor zorgtoeslag voldoet. Heeft u een toeslagpartner?

Dan vraagt u samen met deze persoon de zorgtoeslag aan. De eerste persoon in de aanvraag is de aanvrager. Dit is degene die de zorgtoeslag voor u samen zal ontvangen. U hoeft dus niet allebei een aparte aanvraag te doen. De aanvrager en ontvanger heeft de verplichting om de zorgtoeslag eerlijk te delen met de toeslagpartner. U regelt dit dus zelf met elkaar.

INGANGSDATUM ZORGTOESLAG

U kiest de datum waarop uw zorgverzekering is ingegaan als ingangsdatum voor de zorgtoeslag. Is uw zorgverzekering in 2024 gestart en voldoet u ook aan alle andere voorwaarden? Kies dan deze datum als ingangsdatum.

Zorgtoeslag met terugwerkende kracht aanvragen is ook mogelijk. Had u al eerder een zorgverzekering? En voldoet u in dat jaar ook alle voorwaarden?  Kies dan hier het juiste jaar.

STAAT UW VRAAG ER NIET BIJ?

Is uw vraag hiermee niet beantwoord? Kijk dan nog even bij onze Veelgestelde Vragen.

Staat uw vraag hier niet tussen? Onze chatfunctie is 24 uur per dag beschikbaar. Klik hiervoor op de blauwe balk rechts onderin het scherm waarin staat: Heeft u een vraag?

Meestal krijgt u hiermee snel het antwoord op uw vraag. Heeft de chatfunctie u onvoldoende informatie gegeven? Stuur ons dan een e-mail. Wij streven ernaar deze zo snel mogelijk te beantwoorden.