Direct uw huurtoeslag regelen zonder DigiD!

Klik hier om uw huurtoeslag te regelen
Helaas is het niet meer mogelijk om uw huurtoeslag over het jaar 2015 via onze dienstverlening te regelen.
Loop niets mis en vraag nu snel huurtoeslag aan voor zover terug als het nog kan.
Klik op de onderstaande button om huurtoeslag aan te vragen voor de nu mogelijke jaren.

Huurtoeslag stopzetten 2015

Uw huurtoeslag stopzetten in 2015 kan nodig zijn wanneer u niet langer recht heeft op huurtoeslag. Zoals wanneer verhuist naar een woning die geen recht geeft op huurtoeslag.

Weet u niet zeker of u voor uw nieuwe woning huurtoeslag kunt ontvangen? Kijk dan even naar de voorwaarden voor huurtoeslag in 2015.

Wilt u uw huurtoeslag stopzetten omdat uw (gezamenlijke) inkomen te hoog is? Dan is het wellicht beter om uw de schatting van uw inkomen te wijzigen in plaats van het stopzetten van uw huurtoeslag.

Huurtoeslag terugbetalen 2015

Bij een stopzetting kan het zijn dat u huurtoeslag moet terugbetalen. Elke toeslag wordt namelijk altijd als voorschot een maand vooruit betaald. Dit betekent dat u deze maand de toeslag van de volgende maand al ontvangt.

Ook kost de verwerking van een stopzetting enkele weken. Het kan daarom gebeuren dat u toch nog huurtoeslag krijgt nadat u deze heeft stopgezet. De betaling stond dan al klaar. U ontvangt daarna het verzoek de huurtoeslag terug te betalen. De Belastingdienst informeert u hier automatisch over.

Staat uw vraag er niet bij?

Is uw vraag hiermee niet beantwoord? Kijk dan nog even bij onze Veelgestelde Vragen.

Staat uw vraag hier niet tussen? Onze chatfunctie is 24 uur per dag beschikbaar. Klik hiervoor op de blauwe balk rechts onderin het scherm waarin staat: Heeft u een vraag?

Meestal krijgt u hiermee snel het antwoord op uw vraag. Heeft de chatfunctie u onvoldoende informatie gegeven? Stuur ons dan een e-mail. Wij streven ernaar deze zo snel mogelijk te beantwoorden.