Ik heb nog geen bevestiging ontvangen, wat nu

Ik heb nog geen bevestiging ontvangen, wat nu?

Nadat u een aanvraag, wijziging of stopzetting van een toeslag heeft ingediend bij ons ontvangt u daar automatisch een bevestiging van per e-mail. In de bevestigingsmail staan de door u ingevulde gegevens zodat u deze voor de zekerheid nog een keer kunt controleren en ons eventueel met een reactie op de e-mail kunt laten weten dat u toch nog iets wil wijzigen.

Heeft u de bevestiging niet ontvangen? Kijk dan in u spam folder of de map ongewenste e-mails van uw e-mailprogramma. Dit is een map, zoals uw postvak in, waar uw e-mailprogramma e-mails in stopt waarvan vermoedt wordt dat u deze niet wenst te ontvangen. Hier vindt u bijvoorbeeld ongewenste reclame e-mails.

LET OP: heeft u een Chinees e-mailadres van het domein @qq.com? Dan kunt u met dit e-mailadres geen e-mails van ons ontvangen, deze worden door uw mailprovider geweigerd en wij kunnen hen enkel in het Chinees verzoeken deze blokkering op te heffen. We verzoeken u dan ook een ander e-mailadres te gebruiken en ons hiervan op de hoogte te stellen.

Nadat u onze bevestigingsmail ontvangen hebt, verwerken wij direct uw aanvraag. Hierna ontvangt u van ons hiervan een afschrift. Hierin vindt u tevens het bedrag aan toeslag waarop u recht heeft, onder voorbehoud van bevestiging hiervan door de bevoegd inspecteur van de Belastingdienst. Vervolgens informeert de Belastingdienst u binnen de wettelijk geldende termijn van 13 weken, maar meestal binnenĀ 6 tot 8 weken, over de definitieve verwerking. Sinds 1 november 2015 is dit middels een bericht in uw digitale berichtenbox bij de overheid.