Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Toeslagen Aanvragen BV helpt u graag bij het aanvragen, wijzigen en stopzetten van verschillende toeslagen, zoals huurtoeslag, kinderopvangtoeslag of zorgtoeslag. Natuurlijk kunt u dit ook direct zelf regelen bij de Belastingdienst, maar helaas blijkt hun slogan ‘Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker’ niet altijd zo uit te pakken in de werkelijkheid. Ons online programma leidt u moeiteloos door het proces, zodat u met vertrouwen uw aanvraag, wijziging of stopzetting via ons aan de Belastingdienst kunt zenden. En dat alles zonder DigiD! Voor onze online dienstverlening betaalt u slechts eenmalig € 49,50 ongeacht welke toeslag u wil aanvragen, wijzigen of stopzetten. Daarna ontvangt u automatisch binnen uiterlijk 13 weken bericht van de Belastingdienst, maar meestal gaat dit sneller, zo tussen de 6 en 8 weken.

Heeft u een vraag over een toeslag? Kijk dan op onze pagina met Veelgestelde Vragen. Staat uw vraag hier niet bij? Chat dan met een van onze medewerkers tijdens kantoortijden of stuur ons een e-mail. Kijk hiervoor onderaan de pagina.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Is uw vraag hiermee niet beantwoord? Kijk dan nog even bij onze Veelgestelde Vragen.

Staat uw vraag hier niet tussen? Tijdens kantoortijden kunt u live chatten met een van onze deskundige medewerkers.

Wilt u contact met ons opnemen?

Heeft u een vraag aan ons? Tijdens kantoortijden kunt u live met ons chatten via de chatbox rechts onderin. Bent u al klant en heeft u een vraag? Stuurt u ons dan een e-mail, bij voorkeur als reactie op een bericht dat wij u gestuurd hebben. Dan weten we meteen wie u bent en kunnen wij uw vraag sneller beantwoorden. We streven ernaar uw vraag tijdens kantoortijden binnen 24 uur te beantwoorden.

Bent u nog geen klant? Dan kunt u ook uw vraag per e-mail aan ons stellen. Lees daarvoor eerst de onderstaande tekst zodat u weet welke informatie u mee moet sturen in uw e-mail, dan kunnen wij u het beste helpen.

Heeft u een vraag? Kijk dan eerst bij onze Veelgestelde Vragen. Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen die wij ontvangen.

Bent u al klant bij ons?
Reageer dan op de e-mail die wij u stuurden direct nadat u uw aanvraag gedaan had. Dan weten wij meteen wie u bent en kunnen wij u sneller helpen.
Is dit niet mogelijk? Stuur dan de volgende gegevens mee:

  • Uw volledige naam;
  • Het kenmerk dat wij aan u bevestigd hebben. Dit is een nummer dat in rood gedrukt staat in de bevestigingse-mail die wij u stuurden na ontvangst van uw aanvraag;
  • Een zo volledig mogelijk omschrijving van uw vraag.
E-MAIL

Staat uw vraag hier niet bij? Dan kunt u ons ook per e-mail een vraag stellen. Wij streven ernaar uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Hiervoor is het handig als u ons zoveel mogelijk informatie geeft.

Bent u nog geen klant?

Dan kunnen wij u niet informeren over een aanvraag voor zorgtoeslag, huurtoeslag of kinderopvangtoeslag die u al gedaan heeft bij de Belastingdienst. Ook kunnen wij u niet informeren over bijzonderheden over de zorgtoeslag, huurtoeslag of kinderopvangtoeslag die u al ontvangt. Daarvoor kunt u direct contact opnemen met Belastingdienst:

De contactgegevens van de Belastingdienst zijn:

www.belastingdienst.nl
0800 0543 (gratis telefoonnummer)

Heeft u een vraag over een aanvraag die u nog wil gaan doen?
Dan helpen wij u ook graag als u nog geen klant van ons bent.
Stuur dan de volgende gegevens mee:

  • Uw volledige naam;
  • Een zo volledig mogelijke omschrijving van uw vraag.